Bu Sabah - Candan Erçetin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bu Sabah - Candan Erçetin

     Am
Bu sabah uyandim
     F                  Am
Sana ait eiyalari bir kutuya doldurdum
      F                     Am
Ve senden kalan izleri akan suyla yikadim
     Dm
Bu sabah uyandim
     F      G    G - Am
Bu sabah senden ayrildim
     Am
Bu sabah uyandim
     F                   Am
Bana ait hayalleri bir yüreie hapsettim
      F                         Am
Ve benden kalan düileri geçen zamana biraktim
     Dm
Bu sabah uyandim
     F       G    G - Am
Bu sabah yeniden bailadim

Ne ilk ne son bu sabah
       F            G             Am
Ne çok öirendi bu gönül ne çok söndü ne çok yandi
      F            G               Am
Her defasinda kanatlandi bu son sandi ama aldandi
      F           G          Am
Boyun eimedi bu gönül ne aliiti ne uslandi
     Dm               F       G   G -  Am
Bu gönül uyandi, bu sabah yeniden bailadi
    Dm  G    Am 
Yeniden bailadi

Söyleyen : Candan Erçetin - Bu gitar akoru 3396 kez okundu

Candan Erçetin şarkıları

+ Ailiyor musuni
+ Al Elimi Kara Sevda
+ Annem
+ Bahane
+ Ben Böyleyim
+ Bir Yanginin Külünü
+ Bu Sabah
+ Çapkin
+ Daha
+ Dayan
+ Elbette
+ Gamsiz Hayat
+ Gökyüzünde Yalniz Gezen Yildizlar
+ Hayirsiz
+ ister Sallan Gez
+ Kalenin Bedenleri
+ Korkarim
+ Melek
+ Mühim Deiil
+ Nar Çiçeii
+ Neden
+ Non! Je Ne Regrette Rien
+ Olmaz
+ Onlar Yanlii Biliyor
+ Oyalama Artik
+ Saçma
+ Sensizlik
+ Sitem
+ Söz Vermiitin
+ Umrumda Deiil
+ Unut Sevme
+ Unut Sevme Beni
+ Vakit Varken
+ Yaiiyorum
+ Yalan
+ Yazik Oldu

+ Çareler Çaresiz ( 81039 )
+ Bu Kez Anladim ( 66047 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52017 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48845 )
+ Zor ( 46891 )
+ Damla Damla ( 45873 )
+ Söz Vermiitin ( 45525 )
+ Ankara ( 45256 )
+ Git ( 41203 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40398 )