Annem - Candan Erçetin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Annem - Candan Erçetin

Am                     Dm
Hani eski zaman masallari anlatir
F            E
Hüznümü huzura dolarsin
Am                  Dm
Kaiim gözümden çok içim bir parçan
F               E
Annem sen benim yanima kalansin

Am                    E
Hani bir biblon vardi kirdiiim
       G               C
Üstüne ne kirginliklar yaiadin
Am                E
Ama bil ki ben de parçalandim
  G                    C
Annem ben senin yanina kalanim

E F   G Am
Annem annem
        G
Sen üzülme
      F        E    (Am)
Sözlerin hep yüreiimde

E F   G Am
Annem annem
        G
Gel üzülme
           F
Ben hala senin
E       Am
Dizlerinde

Am             Dm
Uzayan sohbet gecelerinde
   F            E
Rolleri unutur dost oluruz
Am               Dm
Bizi bailayan bu kan deiil yalniz
F                  E
Annem biz birbirimize kalaniz

Am                       E
Ben kararli uçarken yolumda
          G               C
Sen çatik kailarinin altinda
Am             E
Her yeni güne sevgiyle bailarsin
      G                     C
Annem sen benin yanima kalansin

Söyleyen : Candan Erçetin - Bu gitar akoru 8515 kez okundu

Candan Erçetin şarkıları

+ Ailiyor musuni
+ Al Elimi Kara Sevda
+ Annem
+ Bahane
+ Ben Böyleyim
+ Bir Yanginin Külünü
+ Bu Sabah
+ Çapkin
+ Daha
+ Dayan
+ Elbette
+ Gamsiz Hayat
+ Gökyüzünde Yalniz Gezen Yildizlar
+ Hayirsiz
+ ister Sallan Gez
+ Kalenin Bedenleri
+ Korkarim
+ Melek
+ Mühim Deiil
+ Nar Çiçeii
+ Neden
+ Non! Je Ne Regrette Rien
+ Olmaz
+ Onlar Yanlii Biliyor
+ Oyalama Artik
+ Saçma
+ Sensizlik
+ Sitem
+ Söz Vermiitin
+ Umrumda Deiil
+ Unut Sevme
+ Unut Sevme Beni
+ Vakit Varken
+ Yaiiyorum
+ Yalan
+ Yazik Oldu

+ Çareler Çaresiz ( 81039 )
+ Bu Kez Anladim ( 66047 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52017 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48847 )
+ Zor ( 46891 )
+ Damla Damla ( 45873 )
+ Söz Vermiitin ( 45525 )
+ Ankara ( 45256 )
+ Git ( 41203 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40398 )