Seviyorum iite Seni - Büyülü Yelken - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Seviyorum iite Seni - Büyülü Yelken

Bm      A                   Bm  A   Bm
Sevgimi açiklamak isterdim hemen
Bm         A                   Bm   A   Bm
Korkmasam seni bir daha görememekten
G             D 
Öyleki güzel günlerimiz oldu senle
G      D       A
Öyleki vazgeçemem seviyorum iite seni

Bm           A               Bm  A  Bm
Hergeçen gün büyüyorsun içimde
Bm           A                 Bm    
Korkarim bu dostluia ihanet etmekten
G              D
Sevgimi nasil anlatirim iimdi sana
G        D       E          A        Dm 
Söylemem söyliyemem seviyorum iite seni

Bm        A                 Bm A  Bm
Kalbime engel olmak için inan
Bm       A                Bm   A  Bm
Sayisiz bahaneler buldum her an
G                D
Olmadi silemedim sevgimi içimden
G        D         E  A              Bm
Kalbimi söküp atamam seviyorum iite seni

Söyleyen : Büyülü Yelken - Bu gitar akoru 1436 kez okundu

Büyülü Yelken şarkıları

+ Belki Sen De Bilirdin
+ istemiyorum
+ Seviyorum iite Seni