Yaiandi Bitti - Burak Kut - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yaiandi Bitti - Burak Kut

Am                           G
Giden gitti gül gül ki bitsin dert
        Am
Yeniden aiik olsam kaç yazar
                             G
Dikenli tellerin arkasindan bak
       Am
Çocuk olman gerekmez bana

Benimle oynama çok çilginim bebegim
Gün batiminda birakip gitme gel yanima
Benimle olmak tek çare...

Am            Dm
Kanasin dünyan yansin oldu olacak
E
Günahlar kavrulsun avleviyle

Am
Yaiandi bitti saygisizca
F                 Em
Aldatmanin tadina varinca
Am
Doiru söylesen kimin umurunda
F                    Em
Gözüme inanirim haydi zipla

Söyleyen : Burak Kut - Bu gitar akoru 1908 kez okundu

Burak Kut şarkıları

+ Aman
+ Bebeiim
+ Boi Ver
+ Duman Üstü
+ Son Bahar
+ Sonbahar
+ Tahtalara Vur
+ Yaiandi Bitti

+ Çareler Çaresiz ( 81388 )
+ Bu Kez Anladim ( 66348 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52270 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49136 )
+ Zor ( 47203 )
+ Damla Damla ( 46280 )
+ Söz Vermiitin ( 45872 )
+ Ankara ( 45562 )
+ Git ( 41488 )