Tahtalara Vur - Burak Kut - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Tahtalara Vur - Burak Kut

Em             G  
Hiç hevesim yoktu
       F           Em 
Ümitsizdim niyetsizdim
             G           F 
Son günler hasat iiler kesat
        Em 
Sebepsizdim
              Am
Kapilarim kapali 
          Em
Askerliii yapali
                 Am
Kafa kariiik bulanik
          Em
istanbula geleli

Gel de inanma
          F 
Allah korusun 
        G          F   Dm     Em
Nazarlardan kazalardan belalardan

Em
Tahtalara vur 
F
Dailara tailara
G
Yanarsa yansin
Dm       Em
Dünya aiktan

Gün siradan doidu
Saat beite olan oldu
Bir kara elmasin 
Gözlerinde ay tutuldu

Ben hiç böyle olmadim
Beni bildim bileli
Daha hiç uyumadim
Seni sevdim seveli

Gel de inanma

Allah korusun 
Nazarlardan kazalardan belalardan

Tahtalara vur
Dailara tailara
Yanarsa yansin dünya aiktan

Söyleyen : Burak Kut - Bu gitar akoru 2259 kez okundu

Burak Kut şarkıları

+ Aman
+ Bebeiim
+ Boi Ver
+ Duman Üstü
+ Son Bahar
+ Sonbahar
+ Tahtalara Vur
+ Yaiandi Bitti

+ Çareler Çaresiz ( 81691 )
+ Bu Kez Anladim ( 66537 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52464 )
+ Git ( 41686 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41013 )