Boi Ver - Burak Kut - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Boi Ver - Burak Kut

Am                  F   C
Karanliklar çökünce içimde
Am                   G    C
Sikilmaz mi kim olsa yerimde
Am                 F    C
Dayandim bütün gençliiimle
Am                G    C
Kraldan kralci benliiimle

     Am                          
Boiverdim ne olacak diye     }
     F               C       }
Nasilsa belli bak ecelim     }
        Am                   }     2    
Yine de sordum kendime       }
         F               C   }
insan dünyaya kaç kere gelir }

E          E7
Boiver boiveeeeeeer....

Am                  G
Doldur boi kadehlerini 
        F
Hayat zaten zor bir alem
       Am             G
Herkes sarhoi olmak ister
        F
Biraz bazen
Am                  G
Doldur boi kadehlerini
        F
Unut gitsin dertlerini
       Am             G
Herkes sarhoi olmak ister
        F
Biraz bazen
Am                  G
Doldur boi kadehlerini
        F
Birak boiver....

Söyleyen : Burak Kut - Bu gitar akoru 1683 kez okundu

Burak Kut şarkıları

+ Aman
+ Bebeiim
+ Boi Ver
+ Duman Üstü
+ Son Bahar
+ Sonbahar
+ Tahtalara Vur
+ Yaiandi Bitti

+ Çareler Çaresiz ( 81116 )
+ Damla Damla ( 45979 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40502 )