Beni Verme Ellere - Burak Aydos - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Beni Verme Ellere - Burak Aydos

Am         Dm          Am     
Beni verme ellere, al götür yüreiime,
E                  Am
Sakla gösterme kimseye
Am         Dm          Am
Beni verme ellere, al götür yüreiine,
E                  Am
Sakla gönderme bir yere.

      Dm              Am
Saril bana, kal biraz öyle,
                      E
            dur biraz öyle,
                      Am
            sus biraz öyle,
      Dm              Am
Saril bana, kal biraz öyle,
                      E
            dur biraz öyle,
                      Am
            sus biraz öyle
        Dm              Am
Soluiun yerine, beni al içine,
                      E
                verme geriye,
                          Am
                tut biraz öyle.
        Dm              Am
Soluiun yerine, beni al içine,
                      E
                verme geriye,
                          Am
                kal biraz öyle.

Am          Dm              Am
Ah ne yanginlar, delilikler içimde
          E                Am
Böyle durmak, beklemek yerine.
          Dm             Am
Bir sevda türküsü, sadece iki hece,
         E        Am
Bir bilmece gecelerce,
         E        Am
Bir bilmece saatlerce.

Söyleyen : Burak Aydos - Bu gitar akoru 2209 kez okundu

Burak Aydos şarkıları

+ Beni Verme Ellere
+ Yalnizlik Benim Eski Sevgilim

+ Çareler Çaresiz ( 81754 )
+ Bu Kez Anladim ( 66572 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52501 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49425 )
+ Zor ( 47431 )
+ Damla Damla ( 46608 )
+ Söz Vermiitin ( 46108 )
+ Ankara ( 45851 )
+ Git ( 41733 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41074 )