Yasamaya Mecbursun - Bulutsuzluk Özlemi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yasamaya Mecbursun - Bulutsuzluk Özlemi

A     E            D               A            E
Bugün canim çok sikkin hersey sana zor geliyor olabilir
A     E        D               A           E
Bugün askin bitmis o seni terkedip gitmis olabilir
A     E            D               A        E
Sanki sen hiç bilmedigin bir kaos içindesin kimbilir

Bm         E       A     E       F#m  E
Günlerin getirdigi senin yitirdiklerin
      D                   E
Sanki hiç umut yok çok yorgunsun

A               F#m                )
Ne olursa olsun yasamaya mecbursun ) 2

A     E          D            A             E
Bugün duydugun haberler sana utanç veriyor olabilir
A     E            D              A        E
Bugün din ve irk ugruna cinayet isleniyor olabilir
A      E          D              A           E
Mostar köprüsü çökmüs Nevetva ne kadar üzgün kim bilir

Bm         E       A     E     F#m  E
Günlerin getirdigi açlik ve gözyasi
       D                     E
Insani hep mutlu eder biliyorsun bunu

A               F#m                )
Ne olursa olsun yasamaya mecbursun ) 2

Söyleyen : Bulutsuzluk Özlemi - Bu gitar akoru 2345 kez okundu

Bulutsuzluk Özlemi şarkıları

+ Baidat Kafe
+ Beynim Zonkluyor
+ Boyali Kui
+ Bu Yorgunluktan Biktim
+ Ceza Evinde Bayram Görüimesi
+ Dalgakiran
+ Dede Baba Oiul
+ Evet Evet
+ Evinde Gitarin Var Mii
+ Güneiimden Kaç
+ Güneye Giderken
+ Hasret
+ Hayir Hayir
+ Karanlik Soiuk
+ Kostur Durma
+ Kuzularin Sessizliii
+ Kütürdet Beni Rutubet
+ Lagara Lugara
+ Mabet
+ Metro
+ Pamfilya
+ PTT'nin Önünde Taksim'de
+ Seni Görmem Lazim
+ Seyyarede
+ Sözlerimi Geri Alamam
+ Tepedeki Çimenlik
+ Uçtu Uçtu
+ Yaiamaya Mecbursun
+ Yaimur
+ Yasamaya Mecbursun
+ Yillar Sonra
+ Yine Düitük Yollara
+ Yol
+ Yüzünde Yaiam izleri Vardi

+ Çareler Çaresiz ( 81691 )
+ Bu Kez Anladim ( 66537 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52464 )
+ Git ( 41686 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41013 )