Güneye Giderken - Bulutsuzluk Özlemi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Güneye Giderken - Bulutsuzluk Özlemi

F
Zefir radyolari varya
C
Briket duvarlarda
F
Sesini duydum onlarda
C
Sarindim akçora gömleiime
F                 
Uyu dedim uyudum, 
G
Devam et dedi muavin

ref:
F         C      Am E7 Am
Solda günei yükseliyordu
Dm     G      C
Güneye giderken
F         G       C    Am
Solda günei yükseliyordu
Dm     G      C
Güneye giderken

Sararmii tütün tarlasi
ilerde beyaz yaimakli
Al basmadan giysileriyle
Kadinlar çaliiiyorlar
Yüce dailar ilerde mor 
En yükseii en önce gördü

ref.

 Dm                              G        C
Küçük bir çocuk yeni uyanmii gözleri mahmur
 Dm                G            C
Muavin de çocuktu fakat uykusuzdu, baiirirken:

ref.

Bir köy var çok uzakta
Beyazdan minaresi
Kirmizi damli evleriyle
Köymüzdür varmasakta
Yanimda oturan belli ki oradan 
Bana biraz yandan baksada  

ref.

Söyleyen : Bulutsuzluk Özlemi - Bu gitar akoru 3458 kez okundu

Bulutsuzluk Özlemi şarkıları

+ Baidat Kafe
+ Beynim Zonkluyor
+ Boyali Kui
+ Bu Yorgunluktan Biktim
+ Ceza Evinde Bayram Görüimesi
+ Dalgakiran
+ Dede Baba Oiul
+ Evet Evet
+ Evinde Gitarin Var Mii
+ Güneiimden Kaç
+ Güneye Giderken
+ Hasret
+ Hayir Hayir
+ Karanlik Soiuk
+ Kostur Durma
+ Kuzularin Sessizliii
+ Kütürdet Beni Rutubet
+ Lagara Lugara
+ Mabet
+ Metro
+ Pamfilya
+ PTT'nin Önünde Taksim'de
+ Seni Görmem Lazim
+ Seyyarede
+ Sözlerimi Geri Alamam
+ Tepedeki Çimenlik
+ Uçtu Uçtu
+ Yaiamaya Mecbursun
+ Yaimur
+ Yasamaya Mecbursun
+ Yillar Sonra
+ Yine Düitük Yollara
+ Yol
+ Yüzünde Yaiam izleri Vardi

+ Git ( 41588 )