Dede Baba Oiul - Bulutsuzluk Özlemi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Dede Baba Oiul - Bulutsuzluk Özlemi

Sobanin baiinda, dedem anlatirdi
Yedi denize yedi bai vurup
Birinci harb-i umumi'de
Takalarda silahlarla
Kuvayi milliye saflarinda
A
Ama hiç unutmamiiti
                        E
Büyükada'li katerina'yi
B
Çift kapili bir handa
A         G       E
Gidiyordu menzile doiru

Sobanin baiinda, babam anlatirdi
Yedi denize yedi bai vurup
ikinci harb-i umumi'de
O sene torik boldu
Alamanlar istiyordu.
Karneyleydi ekmek, seker
Türk parasi çok kiymetli.

Çift kapili bir handa
Gidiyordu menzile doiru

Kafamda iki tüy vardi
Kiziltüy diye çaiirirlardi
Karaayaklardan miydim
Yoksa apaçili savaiçi mi
O sene çok kar yaidi
Okullar tatil oldu
Sonra o kiz beni terketti
Gitar buldum kendime

Çift kapili bir handa
Gidiyordum menzile dogru.

Söyleyen : Bulutsuzluk Özlemi - Bu gitar akoru 1653 kez okundu

Bulutsuzluk Özlemi şarkıları

+ Baidat Kafe
+ Beynim Zonkluyor
+ Boyali Kui
+ Bu Yorgunluktan Biktim
+ Ceza Evinde Bayram Görüimesi
+ Dalgakiran
+ Dede Baba Oiul
+ Evet Evet
+ Evinde Gitarin Var Mii
+ Güneiimden Kaç
+ Güneye Giderken
+ Hasret
+ Hayir Hayir
+ Karanlik Soiuk
+ Kostur Durma
+ Kuzularin Sessizliii
+ Kütürdet Beni Rutubet
+ Lagara Lugara
+ Mabet
+ Metro
+ Pamfilya
+ PTT'nin Önünde Taksim'de
+ Seni Görmem Lazim
+ Seyyarede
+ Sözlerimi Geri Alamam
+ Tepedeki Çimenlik
+ Uçtu Uçtu
+ Yaiamaya Mecbursun
+ Yaimur
+ Yasamaya Mecbursun
+ Yillar Sonra
+ Yine Düitük Yollara
+ Yol
+ Yüzünde Yaiam izleri Vardi

+ Çareler Çaresiz ( 81548 )
+ Bu Kez Anladim ( 66452 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52382 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49266 )
+ Zor ( 47307 )
+ Damla Damla ( 46433 )
+ Söz Vermiitin ( 45991 )
+ Ankara ( 45698 )
+ Git ( 41603 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40895 )