Üzdünüz Beni Yillar - Bülent Ersoy - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Üzdünüz Beni Yillar - Bülent Ersoy

E
Ne istiyorsunuz benden
E
Aldiniz yetmedi mi
Am
Bikmadiniz istemekten
G                       F   E
Size borcum bitmedi mi, yillar
*           *         *
Am
Çaresizlik oldunuz hep
G
Beni derde koydunuz hep
F
Yerden yere vurdunuz hep
E                        F   E
insafiniz yok mu yillar, yillar
*           *         *
E                   F
Erittiniz damla damla
F                    E
Kopardiniz sayfa sayfa
E                   F
Erittiniz damla damla
F                    E
Kopardiniz sayfa sayfa
*           *         *
E                    Am
Çailattiniz dalga dalga
*           *         *
Am           E
Ezdiniz beni yillar
E            F
Üzdünüz beni yillar
F            E
Üzdünüz beni yillar
*           *         *
*           *         *
E
Dertlerimi görmediniz
E
Çektiiimi bilmediniz
Am
Bana firsat vermediniz
G                    F   E
Sayenizde yaiamadim, yillar

Am
Çaresizlik oldunuz hep
G
Beni derde koydunuz hep
F
Yerden yere vurdunuz hep
E                        F   E
insafiniz yok mu yillar, yillar
*           *         *
E                   F
Erittiniz damla damla
F                    E
Kopardiniz sayfa sayfa
E                   F
Erittiniz damla damla
F                    E
Kopardiniz sayfa sayfa
*           *         *
E                    Am
Çailattiniz dalga dalga
*           *         *
Am           E
Ezdiniz beni yillar
E            F
Üzdünüz beni yillar
F            E
Üzdünüz beni yillar

Söyleyen : Bülent Ersoy - Bu gitar akoru 2145 kez okundu

Bülent Ersoy şarkıları

+ Beddua
+ Üzdünüz Beni Yillar

+ Damla Damla ( 45989 )