Beddua - Bülent Ersoy - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Beddua - Bülent Ersoy

Dm           Am              C
Dilerim tanridan, gülmesin yüzün
Am           Dm        C     Am
Gönlüne es olsun, dert ile hüzün
Dm         Am             C
Huzura ermesin, benlisin özün
Dm        Am      Bb   C    Am
Benden baskasini, seversen eier

Am         Bb         C   Am
Özleyen arayan, soran olmasin
Am          Bb        C    Am
Acilar bitmesin, çilen dolmasin
Dm                         Am
Gönül yaralarin, deva bulmasin
Dm        Am     Bb   C    Am
Benden baskasini seversen eier

           solo

Dm             Am              C
Sevgiden sevkatten, mahrum kalasin
Am            Dm          C  Am
Esinden dostundan, hep ah alasin
Dm            Am              C
Cennetten kovulan, tek kul olasin
Dm        Am      Bb   C    Am
Benden baþkasini, seversen eier

Am
Özleyen....

Söyleyen : Bülent Ersoy, Emel Sayin - Bu gitar akoru 2306 kez okundu

Bülent Ersoy şarkıları

+ Beddua
+ Üzdünüz Beni Yillar

+ Zor ( 47424 )
+ Damla Damla ( 46600 )
+ Söz Vermiitin ( 46105 )
+ Ankara ( 45844 )
+ Git ( 41730 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41070 )