Bal Rengi - Bülent Birinci - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bal Rengi - Bülent Birinci

Dm C#m / Dm  Bm C#m

D         C#m
Bal rengi gözlerine
D             C#m
Konuk olanlar hep
D         C#m
Dünyalari unutur
E          D          C#m
Senin gözlerini konuiurdu

Bal rengi gözlerinde
Tutulurlardi hep
Çaresizdi sözcükler
Senin gözlerin konuiurdu

C#m                 D         F#m
Olanlari anlatamam, benden isteme
D            F#m       E          C#m
Nasil olupta yüreiimde biriktiler hep
C#m                  D          F#m
Susmalarim sana olan sevdami söyler
D           Bm           E     D      C#m
Aslinda hiç bailamayacak aikin özlemi bu

Olanlari anlatamam, benden isteme
Nasil olupta yüreiimden döküldüler hep
Dudaklarim sana yazilmii iarkiyi söyler
Aslinda hiç bailamamii bir aik hikayesi bu

Solo
C#m / D   / E   / F#m
D   / F#m / C#m / E
C#m / E   / D   / Bm
F#m / D   / E - D / C#m

Bal rengi gözlerinde
Oyun oynardim hep
Anlami sakli geçiiler
Aikim için umut olurdu

Bal rengi gözlerinde
Günei parlardi hep
Oyunu bozdu gerçekler
Bal rengi gözlerinde gece oldu

Söyleyen : Bülent Birinci - Bu gitar akoru 1713 kez okundu

Bülent Birinci şarkıları

+ Bal Rengi

+ Çareler Çaresiz ( 81601 )
+ Bu Kez Anladim ( 66479 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52413 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49301 )
+ Zor ( 47333 )
+ Damla Damla ( 46480 )
+ Söz Vermiitin ( 46022 )
+ Ankara ( 45741 )
+ Git ( 41629 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40943 )