Seni Seviyorum - Bora Öztoprak - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Seni Seviyorum - Bora Öztoprak

Bm              Em
Seviyorum demek zordur her zaman
Bm                Em
Boi bir laf  gibi gelir
Bm             Em 
Dur söyleme yalnizca bak bana
Bm                   Em
Gözlerin söyler nasil olsa

            Bm         Em          Bm
Her günün akiaminda seni çok çok seviyorum
Em             Bm                 C            Bm
Gece göz kirparken duvarlara seni özlüyor ellerim

Em       Bm           C    Am         Bm
Seni seviyorum, bu gece ah gir kollarima  (Em , Bm)
     Em        Bm          C    Am   
Yaianan o duygularla öp beni ah bu gece 
   Bm        Em
Bu gece öp beni

TEKRAR

Söyleyen : Bora Öztoprak - Bu gitar akoru 1650 kez okundu

Bora Öztoprak şarkıları

+ Akdeniz Geceleri
+ Biçare
+ Deimeyin Sevgime
+ istanbul
+ Ne Olur

+ Bu Kez Anladim ( 66485 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52420 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49314 )
+ Zor ( 47342 )
+ Damla Damla ( 46487 )
+ Söz Vermiitin ( 46025 )
+ Ankara ( 45747 )