Deimeyin Sevgime - Bora Öztoprak - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Deimeyin Sevgime - Bora Öztoprak

   Em                         Am
Bazen karankiiin üzerine çöktüiü günlerde
 Em                     Am
Düiünürsün hani ya sirf benmiyim diye
 Dm                      Am
Aikimi çiçeklere sarip sunduium halde
 Em                     Dm        Am          Em
Niye, nasil yapayalniz kaldim ben,kaldim ben,diye

      Am               F
Deimeyin sevgime korkular tenimde
    G       F         Em
Üzülüp, ufalip solmuium günlere
     Am               F 
Gelmeyin üzerime firtina içimde
    G           F          Em
Kahrolup, yok olup, küsmüiüm kendime

  Em                        Am
Birgün yalnizliiin seni boiduiu bir anda
  Em                      Am
Animsarsin o büyük aikta ne inii çikiilar
 Dm                      Am
Ne anlamsiz kavgalar var umursanmamii
 Em          Dm           Am               Em
Ayrintilarda neler gizli, neler gizli, aslinda

Söyleyen : Bora Öztoprak - Bu gitar akoru 1612 kez okundu

Bora Öztoprak şarkıları

+ Akdeniz Geceleri
+ Biçare
+ Deimeyin Sevgime
+ istanbul
+ Ne Olur

+ Çareler Çaresiz ( 81548 )
+ Bu Kez Anladim ( 66452 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52382 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49266 )
+ Zor ( 47307 )
+ Damla Damla ( 46433 )
+ Söz Vermiitin ( 45991 )
+ Ankara ( 45698 )
+ Git ( 41603 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40895 )