Biçare - Bora Öztoprak - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Biçare - Bora Öztoprak

Am
Bir yagmur damlasina sordum seni
E7             E
Bilmiyor neredesin bu gece
Am                           E7      E
Ellerim uzanir gökyüzüne biçare dönersin diye
E7             Am         B
Sarkilar seni aryor neredesin sen
          E7    E
Kollarim bombos bekliyor

   ( Am                                     E
   ( Sevgiler sana dogru bütün yollari kapanmis
 A ( Am                                   E
   ( Kalbime sizan o gözyasinin yolu tikanmis

Am                                         E7
O güzel günler geçmisten birer sararmis sayfa
              E
Satirlar silinmis
Am                                     E7
Kalbimde kor atesler biraktin sen giderken
       E
Yana yana kül olmus
E7            Am            B
Sarkilar bizi aniyor nerede o asklar
           E7  Am
Kollarim bombos bekliyor

TEKRAR A (3)

Söyleyen : Bora Öztoprak - Bu gitar akoru 1805 kez okundu

Bora Öztoprak şarkıları

+ Akdeniz Geceleri
+ Biçare
+ Deimeyin Sevgime
+ istanbul
+ Ne Olur

+ Zor ( 47423 )
+ Damla Damla ( 46600 )
+ Söz Vermiitin ( 46105 )
+ Ankara ( 45844 )
+ Git ( 41730 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41070 )