Akdeniz Geceleri - Bora Öztoprak - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Akdeniz Geceleri - Bora Öztoprak

  ( Dm         Gm     C
  ( Ilikça bir rüzgar dokunuyor tenime
A ( A                     Dm
  ( Yanimda sevgilim bu gece

               Gm    C
Uzakta hos bir müzik yayiliyor göklere
A
Aski söylüyor Akdeniz
Bb
Denizde bir huzur bir yorgunluk
                               A
Coskumun sonu yok güzelim bu gece

  (                    Gm C
  ( Bir kadeh raki kokusu viran eyler gönlümü
  ( A
  ( Hele o teninin kokusu
  ( Bb
  ( Denizde bir huzur bir yorgunluk
  (                                              A
  ( Coskumun sonu yok güzelim içelim içelim bu gece
B (
  (                 Dm              Gm
  ( Içelim sabaha kadar Akdeniz gecelerinde
  (               A             Dm
  ( Yüregim yandi yar ellerim ellerinde
  (                           Gm
  ( Asklarin teknesi o yorgun denizde
  (            A                        Dm
  ( Içelim sabaha kadar Akdeniz'de bu gece

TEKRAR A

TEKRAR B

       C             F
Dansediyor aksi mehtabin
        Gm             A         F
Gökyüzünde aski besteliyor yildizlar
        C            F
Bak yüregim mirildaniyor
        Gm                      A   Gm
O küçük melodiyi dinle bak ne diyor

                D#m             G#m      )
Içelim sabaha kadar Akdeniz gecelerinde  )
              Bb            D#m          )
Yüregim yandi yar ellerim ellerinde      )
                          G#m            ) 2
Asklarin teknesi o yorgun denizde        )
           Bb                       D#m  )
Içelim sabaha kadar Akdeniz'de bu gece   )

Söyleyen : Bora Öztoprak - Bu gitar akoru 2986 kez okundu

Bora Öztoprak şarkıları

+ Akdeniz Geceleri
+ Biçare
+ Deimeyin Sevgime
+ istanbul
+ Ne Olur

+ Çareler Çaresiz ( 81690 )
+ Bu Kez Anladim ( 66536 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52462 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49372 )
+ Zor ( 47372 )
+ Git ( 41686 )