Yaz Geliyor - Betül Demir - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yaz Geliyor - Betül Demir

Gm
Benden neyi ne kadar aldiysan
Cm              Gm
Hepsini geri gönder
Gm
Bu aika borcumu fazla fazla
Cm            Gm
Ödedim artik yeter

D#
Sen söyledin ben dinledim
F
Bekle dedin bekledim
D#
Baika bi açiklamasi yok bunun
D              D7
Ben sana hiç yetmedim

Gm                                   )
Korkmuyorum yine seveceiim aik,      )   n
F                                    )   A
Yüreiime az geliyor.                 )   k
Cm                                   )   A   x2
Eridi buz gibi kara kiiim ah         )   r
Dm                                   )   A
Kaderime yaz geliyor                 )   t

Aaaaaa
Gm F Cm Dm
Gm F Cm Dm

Tekrar baia

Son
Nakarat x3

Söyleyen : Betül Demir - Bu gitar akoru 1499 kez okundu

Betül Demir şarkıları

+ Yaz Geliyor

+ Çareler Çaresiz ( 81388 )
+ Bu Kez Anladim ( 66348 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52270 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49136 )
+ Zor ( 47203 )
+ Damla Damla ( 46280 )
+ Söz Vermiitin ( 45872 )
+ Ankara ( 45562 )
+ Git ( 41488 )