Kaygi - Bertui Cemil - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Kaygi - Bertui Cemil

G#m        C#m
Bir baktim uzaklardayim
B         A
Duygusal tuzaklardayim
G#m       C#m
Her sokak bir yol ayrimi
B         A          G#m
Anlatamam ki ben kaygimi
G#m          C#m
Kimse yoktu oralarda
B             A
Savruldum ben bu aralarda
G#m           C#m
Kaybettiiim o saygimi
B         A       G#m
Anlatamam ki ben kaygimi
E                G#m
Sancilarim buldu beni
E               G#m
Unuttum nefreti kini
E               G#m
Bulamam ki seni beni
C#m     B        A            G#m
Sevgiyi arayayim sevgiyi arayayim
E               G#m
Yaimurlarda islandik
E               G#m
Birbirimizi kiskandik
E                G#m
Kaybettiiim için seni
C#m       B         A                    G#m
Anliyorum yeni yeni anliyorum yeni yeni ooof
G#m              C#m
Uykudan uyandim sandim
B           A
Meier yine aldanmiiim
G#m              C#m
Hep ayni yalana kanmiiim
B            A
Kaygimi ben anlatamadim
G#m              C#m
Herkes bana deli dedi
B               A
Bilmeden o esen yeli
G#m            C#m
inan unutmadim seni
B       A         G#m
Kaygimi ben anlatamadim
E                  G#m
Sevginle gözümden düitün
E                   G#m
Belkide bende bir düitüm
E                  G#m
Bilmeden kendimi aitim
C#m       B         A              G#m
Anliyorum yeni yeni anliyorum yeni yeni
E              G#m
Yaimurlarda islandik
E              G#m
Birbirimizi kiskandik
E                G#m
Kaybettiiim için seni
C#m       B          A               G#m
Anliyorum yeni yeni anliyorum yeni yeni oof
G#m        B     A   G#m
Kaygilarim yedi beni of )5

Söyleyen : Bertui Cemil - Bu gitar akoru 2182 kez okundu

Bertui Cemil şarkıları

+ Aika Mahkum
+ Ben Hiç Sevemem
+ Dua
+ Gel Bana
+ Hiç Sevemem
+ Kaygi

+ Çareler Çaresiz ( 81960 )
+ Zor ( 47596 )
+ Damla Damla ( 46840 )
+ Söz Vermiitin ( 46256 )