Sönmüyor Ateiimiz - Berker - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sönmüyor Ateiimiz - Berker

                 Sönmüyor ateiimiz

Em               Am
Ya kendini birak bana
                Bm
Ya da beni bana birak da yaiayayim
Em
Bu nasil ayrilik
Am               Bm
Bir daha gelme gelme de aliiayim
C            Am             D
Ben senin yalniz kaliilarinda
             G
Tek adresin olamam
   C               Am
Ya benim ol herieyinle
       Bm
Ya da unut herieyimle
Em              Am
Yillardir denedik olmadi
    D
Suç biraz sende
     G
Biraz da bende
     C            Am
Ama uzatmayalim artik
      Bm
Sakin bir daha gelme

Bm            Em
Sönmüyor ateiimiz
     C            D
Ama alev alev de yanmiyor
 G          C      Am          Bm
Ayrilik zor ama beraberkende olmuyor
Bm             Em   C             D
Yazilmiisa bir kez ilahi kalemle kaderimiz
 G             C      Am           Bm
Hiç bir kalem kaderi silip baitan yazmiyor

Solo:       Em-D-C-am-bm
2.Ara solo: Em-am-D-bm

Söyleyen : Berker - Bu gitar akoru 4725 kez okundu

Berker şarkıları

+ Alacakaranlik
+ Ne Olur Birakma Ellerimi
+ Sönmüyor Ateiimiz
+ Yorgun Yüreiim
+ Öldürme

+ Damla Damla ( 45978 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40501 )