Ne Olur Birakma Ellerimi - Berker - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ne Olur Birakma Ellerimi - Berker

Em                  Am
Kapatmiitim kalbimin kapilarini
F                   Em
Ama sen geldin araladin
Em                 Am
Bikmiitim bu zalim yalan hayattan
F                   Em
Beni sen hayata bailadin

Am                       Em
Bilmezdim bir daha bir daha seveceiimi   )
      F                Em                )
Yine öirettin bana sevmeyi               )
Am                       Em              )  x2
Yeniden doidum senle öirendim yürümeyi   )
     F      (dm)      Em                 )
Ne olur birakma ellerimi                 )

Em                    Am
Yalnizlikti sensizken tek yoldaiim
F              Em
Gecelerse arkadaiim
Em                Am
Neredeydin bugüne dek beni bulmadin
F                  Em
Oysa ben seni hep aradim

Am                       Em
Bilmezdim bir daha bir daha seveceiimi  )
      F                 Em              )
Yine öirettin bana sevmeyi              )
Am                       Em             )  x2
Yeniden doidum senle öirendim yürümeyi  )
     F      (dm)      Em                )
Ne olur birakma ellerimi                )

Söyleyen : Berker - Bu gitar akoru 5091 kez okundu

Berker şarkıları

+ Alacakaranlik
+ Ne Olur Birakma Ellerimi
+ Sönmüyor Ateiimiz
+ Yorgun Yüreiim
+ Öldürme

+ Çareler Çaresiz ( 81826 )
+ Bu Kez Anladim ( 66630 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52547 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49500 )
+ Zor ( 47501 )
+ Damla Damla ( 46695 )
+ Söz Vermiitin ( 46172 )
+ Ankara ( 45919 )
+ Git ( 41796 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41160 )