Tango Millenyum - Barlas - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Tango Millenyum - Barlas

Gm              Cm
Papatya gibisin beyaz ve ince
D7              Gm
Eziliyor kalbim seni görünce
G7                Cm
Ismin dudaklarimi yakiyor neden
Gm       D7       Gm    D7  Gm 
Nedir bu çektiiim senin elinden

                Cm
Yalvaririm sana gel üzme beni
D7              Gm
Inan bana çok seviyorum seni
G7              Cm
Gel kollarima artik bekliyorum
Gm         D7       Gm   D7 Gm
Papatyam seni özlüyorum

                          G7         Cm    
Gitarimla ona bir ses verebilseydim eier
                                   Gm
O sesimle ona ersem bana dünyaya deier
                          G7        Cm
Ne yazikki deniz engin iu ufuklar olgun
                            Gm
Bir elemle doluyor her yeni gün

                             G7          Cm
Yarin olsun yarin olsun diye renkler soluyor
                                        Gm
Neye baksam ne iiitsem bana bin dert oluyor
                            G7       Cm
Bu karanlik günün elbet gelecektir sonu
           Gm     D7 Gm 
Kalbim özlüyor onu

Söyleyen : Barlas - Bu gitar akoru 1842 kez okundu

Barlas şarkıları

+ Ayrilik Trenleri
+ Kelebek
+ Küt Küt
+ Tango Millenyum

+ Çareler Çaresiz ( 81117 )
+ Damla Damla ( 45980 )