Ayrilik Trenleri - Barlas - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ayrilik Trenleri - Barlas

 (Am)            (Dm)                               (Am)
Cilginim, sensiz bir yanim Yine sol tarafimdan uyandim
(Dm)                  (Am)                                
Bir dolu, bir disarda bir yagmur Sensiz Deliyim
(Am)                          
Unuturum derken aslinda ne kadar aldandim
        (E)                 
anladim sonunda hani bitecekti ask madem
                       (Am) 
yanarim ben harcadigim zamana

unuturum derken aslinda ne kadar aldandim 
        (E)
anladim sonunda
(C)                   (G)
fazla beklemez bu ayrilik trenleri
         (Am)                  (E)   
ama yine herseye ragmen geri getirir gidenleri
(C)                  (G) 
fazla beklemez bu ayrilik trenleri
          (Am)                (E)  
ama bide herseye ragmen geri getirir sevenleri

Söyleyen : Barlas - Bu gitar akoru 2009 kez okundu

Barlas şarkıları

+ Ayrilik Trenleri
+ Kelebek
+ Küt Küt
+ Tango Millenyum