Gün Batmadan - Barii Bilgili - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gün Batmadan - Barii Bilgili

Dm                 Ebm         Dm
Kader bilmeden kirdiysam seni eier
 Gm                        Ebm
inan bu son tövbem deiilki geldiiin gün belki olur
Cm              Dm
Buda öyle son bulur
Dm                 Cm
Daha gün batmadan akiam olmadan
 Dm             Ebm                    Dm
Sebebi bilinmez yalnizlik ani yarim kaldim
Dm               Cm
Anlaiilmaz gibi terkedilmez gibi
Dm                     Ebm      Cm        rm
Paylaiilmaz gibi yalnizlik ani zaman gec kaldi
Cm                               Ebm
Beni bilemediiim kederlere sürükledin
Cm                    Ebm         Dm
Tozumu kaldi sanki serseri yüreiimin

Dm                 Ebm         Dm
Kader bilmeden kirdiysam seni eier
 Gm                        Ebm
inan bu son tövbem deiilki geldiiin gün belki olur
Cm              Dm
Buda öyle son bulur

Söyleyen : Barii Bilgili - Bu gitar akoru 1748 kez okundu

Barii Bilgili şarkıları

+ Gün Batmadan

+ Çareler Çaresiz ( 81892 )
+ Bu Kez Anladim ( 66662 )
+ Git ( 41828 )