Vurdum En Dibe Kadar - Barii Akarsu - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Vurdum En Dibe Kadar - Barii Akarsu

Vurdum en dibe kadar söz

Seslendiren: barii akarsu

Em      Gm
Büyülü gölgelerden
Em      Gm
Ruhuma akan zehir
Em       Gm
Kandirir gözlerimi
Em         Gm
Sahte bir dünya verir

Gm         Fm
Ateilerle uyandim
Fm         Em
Yangin heryeri sarar
Gm        Fm
Gördüiüm acilarla
Fm         Em
Vurdum en dibe kadar

Em
Heryerde ölüm tutar saatler
Gm
Kan kusmui yaralanmii iehirler
Fm
Aliiilan zamanla dokunmayan
Fm                       Em
Siradan parçalanmii resimler

Em
Topladim avucumda kaderim
Gm
Bir demet gülde arsiz dikenim
Fm
En yüksek dailarin tepesinden
Fm                        Em
Boiluia savrulur da giderim

Söyleyen : Barii Akarsu - Bu gitar akoru 4219 kez okundu

Barii Akarsu şarkıları

+ Ala Gözlüm
+ Aldirma
+ Allahim Güç Ver Bana
+ Amasra
+ Ayrilacaiiz
+ Ayrilacaiiz*
+ Ben
+ Bir Kasaba Akiami
+ Gel Gör Beni
+ Gözlerin
+ Gözlerin (Yalanci Yarim)
+ Gözlerin Yalanci Yarim
+ Islak Isalak
+ Islak Islak
+ isterdim
+ Karanlik Gece
+ Kimdir O
+ Leyla
+ Mavi
+ Mavi Mavi % Doiru
+ Vazgeçme
+ Vurdum En Dibe Kadar
+ Yalanci Yarim
+ Yaz Demedim
+ Yeter Ki

+ Damla Damla ( 46419 )