Ayrilacaiiz - Barii Akarsu - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ayrilacaiiz - Barii Akarsu

E                        Am
Oturmuium birçare denize karii
Am        G           F           E
Deniz biraz hirçin kalmaz senden aiaii yani
E                             Am
Dalar gider gözlerin kayan yildiza
Am      G          F           E
Tipki aikimiz gibi yok ne sonu baii

Am                  F
Dünya bir atei olup bairimi yaksa
G                  E      Am
Gökyüzü tufan olup üstüme yaisa
Am                     Dm
Hiç dönüi yok sevgilim biz severken
F   G F   E
Ayrilacaiiz

Am                 F
Baktiiim deniz ortadan yarilsa
G                     E      Am
Etraf binbir pul olup yüzüme yaisa
Am                     Dm
Hiç dönüi yok sevgilim biz severken
F   G F   E
Ayrilacaiiz

By eros

Söyleyen : Barii Akarsu - Bu gitar akoru 3162 kez okundu

Barii Akarsu şarkıları

+ Ala Gözlüm
+ Aldirma
+ Allahim Güç Ver Bana
+ Amasra
+ Ayrilacaiiz
+ Ayrilacaiiz*
+ Ben
+ Bir Kasaba Akiami
+ Gel Gör Beni
+ Gözlerin
+ Gözlerin (Yalanci Yarim)
+ Gözlerin Yalanci Yarim
+ Islak Isalak
+ Islak Islak
+ isterdim
+ Karanlik Gece
+ Kimdir O
+ Leyla
+ Mavi
+ Mavi Mavi % Doiru
+ Vazgeçme
+ Vurdum En Dibe Kadar
+ Yalanci Yarim
+ Yaz Demedim
+ Yeter Ki

+ Çareler Çaresiz ( 81540 )
+ Damla Damla ( 46429 )
+ Söz Vermiitin ( 45987 )