Ala Gözlüm - Barii Akarsu - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ala Gözlüm - Barii Akarsu

Fm                        C             Fm            C#   C
Alagözlüm senden ayri geceler birikimi uzun olur neyleyim

Fm                  C
Bahçanizda kizil güller her seher

Fm             C#       C
Tezden açir bahti solur neyleyim

Fm                  C
Nergislerin gözü yaila dolanda

Fm           C#              C
Menekieker bakip kendin yolanda

Fm                 C
Karanfilin gözü yolda kalanda

Fm           C#        C
Yasemenler saçin yolar neyleyim

Fm                        C          Fm
C          C#
Çiçeklerin çekil gözü intizar ayriliktan beter dünyada ne
Var

Fm                  C           Fm          C#          C
Yaz akiami seni bil ki bu nigar hazin hazin yaddi salir
Neyleyim

Fm                         C
Fm                                 C
Tez gelesen belki ilaç veresen sümbüllerin saçin yidi
Heresen

Fm                C           Fm          C#         C
Çiçeklerin gelip özün deresen yolda kalir bakiilarim
Neyleyim

Fm               C
Alagözlüm senden ayri geceler

Söyleyen : Barii Akarsu - Bu gitar akoru 3327 kez okundu

Barii Akarsu şarkıları

+ Ala Gözlüm
+ Aldirma
+ Allahim Güç Ver Bana
+ Amasra
+ Ayrilacaiiz
+ Ayrilacaiiz*
+ Ben
+ Bir Kasaba Akiami
+ Gel Gör Beni
+ Gözlerin
+ Gözlerin (Yalanci Yarim)
+ Gözlerin Yalanci Yarim
+ Islak Isalak
+ Islak Islak
+ isterdim
+ Karanlik Gece
+ Kimdir O
+ Leyla
+ Mavi
+ Mavi Mavi % Doiru
+ Vazgeçme
+ Vurdum En Dibe Kadar
+ Yalanci Yarim
+ Yaz Demedim
+ Yeter Ki

+ Çareler Çaresiz ( 81601 )
+ Bu Kez Anladim ( 66479 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52413 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49301 )
+ Zor ( 47333 )
+ Damla Damla ( 46480 )
+ Söz Vermiitin ( 46022 )
+ Ankara ( 45741 )
+ Git ( 41629 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40943 )