Yalnizliiim - Baha - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yalnizliiim - Baha

Em           Am
Bir yildizla çii tanesi
Em          Am
Paylaitilar karanliii
Em         Am
Bir ayazla dai ateii
Em         Am
Bölüitüler yalnizliii

Am              G
Keike bende kar olsaydim
              F
Bir dai bulupta yaisaydim
Em              Am
Efkar dolu bu baiimi     }
          F         Em   }2
Bir omuza yaslasaydim.   ]

Am                   Em
Yalnizliiim yalnizliiim  }
            F            }
Kalp yarasi yalnizliiim  }
Em              Am       }nakarat 2
Taii bile yosun sarar    }
Am   F     Bb       Em   }
Seni kimle paylaiayim    }

Em           Am
Bir rüzgarla gül yapraii
Em        Am
Yaiadilar bu duyguyu
Em           Am
Bir dalgayla ayiiiii
Em         Am
Seviitiler gece boyu

Am               G
Bir sarmaiik dal olsaydim
         F
Özlemine sarilsaydim
Em               Am
Tek baiima böyle deiil    }
           F        Em    }2
Bir omuzda ailasaydim     }

Nakarat

Söyleyen : Baha - Bu gitar akoru 2298 kez okundu

Baha şarkıları

+ Aik Acisi
+ Aik Olmazsa
+ Alagözlüm
+ Aramam Seni
+ Ask Acisi
+ Bitmeliyse
+ Bizim Hikayemiz
+ Boi Ver Üzülme
+ Canim Sevgilim
+ Çok Zor
+ Çöllerde Su Gibi
+ Kapiyi Aç
+ Komiular
+ Kutupta Yaz Gibi
+ Yalnizliiim
+ Yanlizlik Benim Eski Sevgilim
+ Özledim Seni

+ Çareler Çaresiz ( 81216 )
+ Bu Kez Anladim ( 66204 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52151 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48993 )
+ Zor ( 47055 )
+ Damla Damla ( 46100 )
+ Söz Vermiitin ( 45714 )
+ Ankara ( 45423 )
+ Git ( 41345 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40589 )