Özledim Seni - Baha - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Özledim Seni - Baha

   Cm                  Fm         Cm
   Bir güneie bir de sana bakamam
   Cm        Fm        Cm
   Bir ateii bir elini tutamam 
   Fm           Bm            Cm
   Bir nefessiz bir de sensiz kalamam
   Fm          Bm           Cm
   Çöllerde su gibi özledim seni
   Cm                A#m       Cm
   Susmui dudaklarin hiç sesin gelmez
   Cm             A#m      Cm
   Uzakta duruiun gurbetin bitmez
   Fm           Bm         Cm
   Karanlik sulara hayalin düimez 
   Fm          Bm           Cm
   Çöllerde su gibi özledim seni
   Fm          Bm           Cm
   Kutupta yaz gibi özledim seni

   Fm - Bm - Cm - Am - Cm

   Cm          Fm          Cm
   Bir rüzgari bir de seni göremem
   Cm         Fm         Cm
   istesem de kaderimden silemem
   Fm            Bm            Cm
   Bir Allah'tan bir de senden geçemem
   Fm          Bm           Cm
   Çöllerde su gibi özledim seni
   Cm                A#m       Cm
   Susmui dudaklarin hiç sesin gelmez
   Cm             A#m      Cm
   Uzakta duruiun gurbetin bitmez
   Fm           Bm         Cm
   Karanlik sulara hayalin düimez
   Fm          Bm           Cm
   Çöllerde su gibi özledim seni

Söyleyen : Baha - Bu gitar akoru 2813 kez okundu

Baha şarkıları

+ Aik Acisi
+ Aik Olmazsa
+ Alagözlüm
+ Aramam Seni
+ Ask Acisi
+ Bitmeliyse
+ Bizim Hikayemiz
+ Boi Ver Üzülme
+ Canim Sevgilim
+ Çok Zor
+ Çöllerde Su Gibi
+ Kapiyi Aç
+ Komiular
+ Kutupta Yaz Gibi
+ Yalnizliiim
+ Yanlizlik Benim Eski Sevgilim
+ Özledim Seni