Komiular - Baha - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Komiular - Baha

intro : Am Em B7 Em

Em               B7                   Em            
Temmuzda bailamiiti aikimiz yanlii miydi
               B7                  Em
Özlemlerdi gelecek  bu ne düitü ne gerçek
          Am                      G 
Kaçardik çoiu zaman demlenirdik bazen   
B7                Em
Aikimizin yeriydi bu sahil evleri

Em         B7           Em     
Görüldük tanindik arada sirada       
B7              Em
El eleydik yine bu yolun sonunda
Am                  G 
Konuitular iþte o iöyle bu böyle       
B7           Em
Karardi dünyamiz iimdi bak ayriyiz

Am           G                                                      
Komiular, komiular bizi ayiranlar      
B7           Em
Komiular, komiular dedikoducular

Em             B7               Em     
iimdi yalniz gidip  o çay bahçesine  
B7            Em
Otururum yine ayni sandalyede
             Am          G          
Kararliyim bakin olacak umutlar 
B7                Em
Taiinacaiim artik müstakil bir eve

Am           G      
Komiular, komiular bizi ayýranlar 
B7           Em     
Komiular, komiular dedikoducular

           Am       G          
Olay olur olay olay olur olay 
B7        Em
Olay olur olay ayriliiimiz

Söyleyen : Baha - Bu gitar akoru 1829 kez okundu

Baha şarkıları

+ Aik Acisi
+ Aik Olmazsa
+ Alagözlüm
+ Aramam Seni
+ Ask Acisi
+ Bitmeliyse
+ Bizim Hikayemiz
+ Boi Ver Üzülme
+ Canim Sevgilim
+ Çok Zor
+ Çöllerde Su Gibi
+ Kapiyi Aç
+ Komiular
+ Kutupta Yaz Gibi
+ Yalnizliiim
+ Yanlizlik Benim Eski Sevgilim
+ Özledim Seni

+ Çareler Çaresiz ( 81960 )
+ Zor ( 47596 )
+ Damla Damla ( 46840 )
+ Söz Vermiitin ( 46256 )