Kapiyi Aç - Baha - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Kapiyi Aç - Baha

Em           F         Em                   )
Kapiyi aç ve gir kalbime                    )2 kere
Em       Am      F             Em           )
Ardindan kilitle tam yüzmilyon kere         )
Am                       G
istemem senden baikasini kalbimde           )
G                    Em                     )2 kere
Senin varliiin yeter gönlüme                )

Em         F
Sen bensiz bende sensiz
Dm           Em
Bu aik çaresiz
Em        F
Seviyorum seveceiim
Dm          F       Em
Ne olur sev olmuyor sevgisiz

Am         G          F           Em          )
ince belli taze demli bir aik misali          )
Am          F         G              Em       )
Gözlerimden gözlerine bir yol var iimdi       )nakarat 2
Kere
Am         G         F          Em            )
istemezsen söyleme o tatli sözleri            )
Am      F             G        F          Em  )
Yeterki öp yanaiimdan bir kere beni, öp beni   )

Söyleyen : Baha - Bu gitar akoru 1823 kez okundu

Baha şarkıları

+ Aik Acisi
+ Aik Olmazsa
+ Alagözlüm
+ Aramam Seni
+ Ask Acisi
+ Bitmeliyse
+ Bizim Hikayemiz
+ Boi Ver Üzülme
+ Canim Sevgilim
+ Çok Zor
+ Çöllerde Su Gibi
+ Kapiyi Aç
+ Komiular
+ Kutupta Yaz Gibi
+ Yalnizliiim
+ Yanlizlik Benim Eski Sevgilim
+ Özledim Seni

+ Caddelerde Rüzgar ( 49370 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41009 )