Çöllerde Su Gibi - Baha - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Çöllerde Su Gibi - Baha

Bm7        Am7             Bm7
Bir güneie bir de sana bakamam
Bm7        Am7       Bm7
Bir ateii bir elini tutamam 
Em           C             Bm7
Bir nefessiz bir de sensiz kalamam
Em           C      Am7    Bm7
Çöllerde su gibi özledim seni
B                               
Susmui dudaklarin hiç sesin gelmez
           C      Am7        Bm7     
Uzakta durursun gurbetin bitmez
Em          C       Am7      Bm7
Karanlik sulara hayalin düimez 
Em          C       Am7      Bm7
Çöllerde su gibi özledim seni
Em          C       Am7      Bm7
Kutupta yaz gibi özledim seni

Bm7         Am              Bm7
Bir rüzgari bir de seni göremem
Bm7         Am          Bm7
istesem de kaderimden silemem
Em          C                Bm7
Bir Allah'tan bir de senden geçemem
Em          C       Am7    Bm7
Çöllerde su gibi özledim seni
B                       
Susmui dudaklarin hiç sesin gelmez
            C       Am7      Bm7
Uzakta durursun gurbetin bitmez
Em          C       Am7      Bm7
Karanlik sulara hayalin düimez
Em          C       Am7      Bm7
Çöllerde su gibi özledim seni

Söyleyen : Baha - Bu gitar akoru 3326 kez okundu

Baha şarkıları

+ Aik Acisi
+ Aik Olmazsa
+ Alagözlüm
+ Aramam Seni
+ Ask Acisi
+ Bitmeliyse
+ Bizim Hikayemiz
+ Boi Ver Üzülme
+ Canim Sevgilim
+ Çok Zor
+ Çöllerde Su Gibi
+ Kapiyi Aç
+ Komiular
+ Kutupta Yaz Gibi
+ Yalnizliiim
+ Yanlizlik Benim Eski Sevgilim
+ Özledim Seni

+ Damla Damla ( 45985 )