Bizim Hikayemiz - Baha - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bizim Hikayemiz - Baha

Bm          Em       A
Seni  gördüiüm o günden beri
Em         A         Bm
kalbim  periian  gönlüm  bir deli
Bm          Em    A   Am
Sana  yazdiiim  beni  anlatan
Am    G     Em      Fm#
Aikimla  dolu  o sözlerimi

A           Fm#        Bm
iite  bu  bizim  hikayemiz
Bm          Fm#        Bm
Öyle  saf,  öyle  temiz
Em      A           G
Kenetlenmii  ayrilamaz
G      Bm     Em      Fm#
Kalbimizde   ellerimiz

Bm          A         Fm#
Kanimda canimda dört bir yanimda
Fm#       Bm        G     Bm
Senden baika hiç kimse olmasin
Bm        A      Em     G
Bir  gün  dönsen  yeter  bana
G      Bm      Em      Fm#
Gözlerim  yolda  kalmasin

Bm       Em        A
Olmayacak bir dua miydi bu
Em       A        Bm
Allah'im bana reva miydi bu
Bm       Em     A    Am
Yoksa  hemen  sonu  gelecek
G        Em        Fm#
Aciyla dolu bir aik miydi bu

Söyleyen : Baha - Bu gitar akoru 2639 kez okundu

Baha şarkıları

+ Aik Acisi
+ Aik Olmazsa
+ Alagözlüm
+ Aramam Seni
+ Ask Acisi
+ Bitmeliyse
+ Bizim Hikayemiz
+ Boi Ver Üzülme
+ Canim Sevgilim
+ Çok Zor
+ Çöllerde Su Gibi
+ Kapiyi Aç
+ Komiular
+ Kutupta Yaz Gibi
+ Yalnizliiim
+ Yanlizlik Benim Eski Sevgilim
+ Özledim Seni

+ Damla Damla ( 45966 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40490 )