Aik Acisi - Baha - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Aik Acisi - Baha

Kapo 3

Am           Dm       Bb
Bugün ayriliiin ilk günü 
Bb           Gm            Am
Daha iimdiden seni çok özledim
Am            Dm       Bb
Gönül çekmeyince anlamiyor
Bb            Gm      Am
Ne yazik sonunu göremedim 
Dm    Gm             Bb           Dm 
Bennn hangi savaitan galip çiktim ki 
Dm    Gm            Bb          Dm   Am
Bennn birkaç aniyla mutlu olmam kii 

Dm                 Gm                )
Yaiamayan nasil bilsin               )
           Bb                        )
Alt tarafi aik desin                 )A2
Dm    Bb           Gm         Am     )
Allah kimseye vermesin aik acisi     )

Söyleyen : Baha - Bu gitar akoru 3381 kez okundu

Baha şarkıları

+ Aik Acisi
+ Aik Olmazsa
+ Alagözlüm
+ Aramam Seni
+ Ask Acisi
+ Bitmeliyse
+ Bizim Hikayemiz
+ Boi Ver Üzülme
+ Canim Sevgilim
+ Çok Zor
+ Çöllerde Su Gibi
+ Kapiyi Aç
+ Komiular
+ Kutupta Yaz Gibi
+ Yalnizliiim
+ Yanlizlik Benim Eski Sevgilim
+ Özledim Seni

+ Damla Damla ( 46416 )
+ Söz Vermiitin ( 45979 )
+ Ankara ( 45687 )
+ Git ( 41592 )