Sonsuza Kadar - Badem - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sonsuza Kadar - Badem

C-F-G-C-F-G
C-F-G-C-F-G-C-F-G

        C            Am
Bitti rüya çok ansizin
        Dm      F       G
iimdi sensiz ve yalnizim
        C               Am
Üç günlük aik acitmaz ki
        Dm            F           G
Tüm anilar birer birer yok olmaz ki

     F     C    G       F   C    G
Önünde diz çöksem, sana söz versem
     F      C    G           F-G
Benimle bir ömrü paylaiirmisin
      F C    G     F C    G
Yaninda olsam, elini tutsam
     F     C     G          F-G
Beni sonsuza kadar severmisin
     C-F-G-C-F-G
Söyle

        C          Am
iyi günde kötü günde
           Dm       F           G
Bilki bu kalp seninle bundan böyle
           C         Am
Beni takip et eve kadar
          Dm       F            G
Artik kaçmam seninim sonsuza kadar

     F     C    G       F   C    G
Önünde diz çöksem, sana söz versem
     F      C    G           F-G
Benimle bir ömrü paylaiirmisin
      F C    G     F C    G
Yaninda olsam, elini tutsam
     F     C     G          F-G
Beni sonsuza kadar severmisin
     C-F-G-C-F-G
Söyle

    F C    G       F C    G
Elini tutsam, yüzüne baksam
     F     C     G          F-G
Beni sonsuza kadar severmisin
     F     C    G       F   C    G
Önünde diz çöksem, sana söz versem
     F      C    G           F-G
Benimle bir ömrü paylaiirmisin
     C-F-G      C-F-G
Söyle      söyle
     C-F-G-C-F-G      C-F-G-C-G
Söyle            söyle
C-F-G-C-F-G-C-F-G
C-F-G-C-F-G-C

Söyleyen : Badem - Bu gitar akoru 1528 kez okundu

Badem şarkıları

+ Ala Gözlerini Sevdigim Dilber
+ Badem Agaci
+ Bir An için
+ Cennetten Beride
+ Elif
+ Hayaller
+ Her An Gitmeler Üzerine
+ Kalk Sevdiiim
+ Kalpsiz
+ Kara Deiil mi
+ Kiminsin Sen
+ Sen Ailama
+ Sen Ailama Orjinal
+ Sensiz Olmam
+ Sonsuza Kadar

+ Çareler Çaresiz ( 81834 )
+ Damla Damla ( 46701 )
+ Söz Vermiitin ( 46175 )
+ Ankara ( 45925 )
+ Git ( 41799 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41163 )