Canim Yaniyor - Azer Bülbül - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Canim Yaniyor - Azer Bülbül

Em          Am    Em         Am
Kuriundan beterdi o son sözlerin
Em           Am   D         Em
Nasil gittin hala aklim almiyor
Em         Am      Em        Am   
Anlatmak imkansiz  çektiklerimi
Em         G     D         Em   
Vurulmui gibiyim canim yaniyor

Em        Am            Em                          
Yaniyor yaniyor eyy eyy eyy
Em         Am
Bairim yaniyor                 
Em         G            D 
Vurulmui gibiyim  aney aney 
D          Em
Bairim yaniyor          

Em         Am   Em        Am
Bu benim delice ilk tutuluium
Em          Am     D         Em
Bu benim sirtimdan ilk vuruluium
Em         Am   Em           Am   
Öyle bir tuzaia düitüm ki sorma
Em        G     D          Em    
Bu kara beladan yok kurtuluium

Söyleyen : Azer Bülbül - Bu gitar akoru 2470 kez okundu

Azer Bülbül şarkıları

+ Canim Yaniyor

+ Çareler Çaresiz ( 81689 )
+ Bu Kez Anladim ( 66534 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52462 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49371 )