Ben Varim - Ayten Alpman - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ben Varim - Ayten Alpman

Dm               D    Gm
Bir akiam gözünde aik tüterse
C                      F
Geçmii günler aklindan geçerse
A                      Dm
Kalbin bomboi, ümitler biterse
Bb             asus-A
Sen üzülme ben varim

Dm             D     Gm
Neler geçti kimbilir baiindan
C                    F
Sevgi umdun hep baikalarindan
A                 Dm
Havada gidenlerin ardindan
Bb            Dm   - D
O giderse ben varim

         Gm
Zaman durdu sanki
C          F
Beklerken seni
Dm            E              A
Ben bir tek sevgiye bailadim kalbimi

Dm            D       Gm
Ayrilmam istersen hiç yanindan
C                 F
Çaiirsan gelirim çok uzaklardan
A                       Dm
Eskiden korkardim yalnizliktan
Bb                Dm
Korkmam artik sen varsin

Neler geçti kimbilir baiindan
Sevgi umdun hep baikalarindan
Havada gidenlerin ardindan
O giderse ben varim

Zaman durdu sanki
Beklerken seni
Ben bir tek sevgiye bailadim kalbimi

Ayrilmam istersen hiç yanindan
Çaiirsan gelirim çok uzaklardan
Eskiden korkardim yalnizliktan
Korkmam artik sen varsin

Söyleyen : Ayten Alpman - Bu gitar akoru 4421 kez okundu

Ayten Alpman şarkıları

+ Ben Varim
+ Memleketim

+ Çareler Çaresiz ( 81535 )
+ Bu Kez Anladim ( 66444 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52375 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49260 )
+ Zor ( 47302 )
+ Damla Damla ( 46424 )
+ Söz Vermiitin ( 45982 )
+ Ankara ( 45691 )
+ Git ( 41596 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40889 )