Denizli'nin Horozlari - Ayiegül - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Denizli'nin Horozlari - Ayiegül

F                       Dm              F
Tellidir turnam aman tellidir tellidir aman
F                 Dm      F
Denizlinin horozlari bellidir
Dm        F           Dm       F              
Ötüver de cil horozum bi yol ötüver 
Dm         Bb      C       F  
Genii olam gam zamani degildir  ) 2

F                            
Asmam çardakta suyu bardakta
Dm               F
Bi yol öpüver de kocaman kiz
   Dm       F             Dm       F                      
ilimon yanaktan amanin ilimon yanaktan
F
Asmam yikildi suyu sikildi
Dm                 F
Bugun de koca kizi görmedim
Dm         F           Dm       F 
Canim sikildi amanin canim sikildi

Söyleyen : Ayiegül - Bu gitar akoru 1935 kez okundu

Ayiegül şarkıları

+ Ah Neyleyim Gönül
+ Ahu Gözlüm
+ Bir Yiiit Gurbete Gitse
+ Cevizin Yapraii Dal Arasinda
+ Denizli'nin Horozlari
+ Kalenin Bedenleri
+ Mavilim
+ Niye Çattin Kailarini
+ Ordu'nun Dereleri

+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52374 )
+ Söz Vermiitin ( 45981 )