Nefes - Ayna - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Nefes - Ayna

intro

Gm          A
Sesimi duyan yok mu
Gm            A         Gm   A
Yok mu benim gibi bir yalniz daha
     Bb       A
Ne kara gökyüzü bu gece
   Bb         A           Gm       A
Yildizlar, yildizlar, yildizlar nerdeler

A                   Bb
Geleceksen bu gece gel hasret nefes nefese)
                      A   Bb   A          )
Gönül aika düiünce hesap sormuyor         )
A                    Bb                   ) n
Nefesinden nefes aldim yaiadim iki hece   )
                      A    Gm  A          )
Ne yaptim ettim ama sensiz olmuyor.       )

Solo + intro

Tekrar baitan

Tekrar n

Transpose: (0)   (+5)
           Gm  = Dm
           A   = E
           Bb  = F

Söyleyen : Ayna - Bu gitar akoru 2459 kez okundu

Ayna şarkıları

+ Ada Vapuru
+ Adi Konmui Ayriliiin
+ Ah Ayrilik- Aikin Kanunu
+ Ah Marmara Bebek Parki\'nda
+ Ahu Gözlüm
+ Aiik Oldum Anne
+ Allegria
+ Anlatmaliymii Meier
+ Arzu Kizim
+ Ay Deiil Mevsim Deiil
+ Ayrilik
+ Bei Parasiz
+ Ben Tutuyorum Dünyayi
+ Bir Sen Vardin
+ Bostanci Duraii
+ Çayimin iekeri
+ Ceylan
+ Çocuium
+ Çok Yalniziz
+ Dilara
+ Dur Biraz
+ Dön Bak Aynaya
+ Ey Sevgili
+ Feslegen
+ Fesleien
+ Geceler
+ Gelincik
+ Gittiiin Yaimurla Gel
+ Güller Açti
+ Gözlerinde Samanyolu
+ Iiiia Doiru
+ istanbul Senmiisin
+ istiklaldeyim
+ Kadinim
+ Kanka
+ Kara Kii
+ Karakii
+ Keyifli Hatun
+ Kii Günü Ayrilik
+ Kirpiklerin Ok Eyle
+ Kiziroilu
+ Leyla
+ Mahzen
+ Mutlu Ol Yeter Ki
+ Nefes
+ Sana Ne Oldu Böyle
+ Selvicanim
+ Sen Unutma Beni
+ Seni Çok Seviyorum
+ Seninle Ben
+ Severek Ayrilanlar
+ Seyyah
+ Tek Tabanca
+ Tirtil
+ Topraktan Ötesi Yok
+ Toz Pembe
+ Tozlandi Hayalin
+ Uyandim
+ Yaimur
+ Yalniz Kumru
+ Yalnizam
+ Yeniden de Sevebiliriz... Akdeniz
+ Zühtü
+ Ölünce Sevemezsem Seni

+ Çareler Çaresiz ( 81123 )
+ Bu Kez Anladim ( 66121 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52086 )
+ Ankara ( 45349 )