Gözlerinde Samanyolu - Ayna - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gözlerinde Samanyolu - Ayna

Em
Gitarimin içinde bir cin var
Em
Onundur duyduiun tüm iarkilar
Am
Çenesi düiüyo bazen
Em
Soruyor öyle olur olmaz sorular

Em
Seni sordu bitti dedim
Em
Birakip da gitti dedim
Am
Sana bi iarki yazmak istedi
Em
içim yanar söyleyemem dedim

Am           Em
Bir hüzün sardi gecelerimi
G          D
Düiünürken gözlerini
D             C
Bir hayal kurdum ikimiz için
D                            Em
Aldim yanima gitarimi cinimi

Em
Gözlerimde samanyolu
Am
Yaidi gözlerime doiru
Em
Cinimin en son iarkisi bu
     D               Em
ikimizin olsun bir ömür boyu

 2. Kisim ayni iekilde akor diziliiindedir
Sadece sözleri deiiiiktir

Söyleyen : Ayna - Bu gitar akoru 2791 kez okundu

Ayna şarkıları

+ Ada Vapuru
+ Adi Konmui Ayriliiin
+ Ah Ayrilik- Aikin Kanunu
+ Ah Marmara Bebek Parki\'nda
+ Ahu Gözlüm
+ Aiik Oldum Anne
+ Allegria
+ Anlatmaliymii Meier
+ Arzu Kizim
+ Ay Deiil Mevsim Deiil
+ Ayrilik
+ Bei Parasiz
+ Ben Tutuyorum Dünyayi
+ Bir Sen Vardin
+ Bostanci Duraii
+ Çayimin iekeri
+ Ceylan
+ Çocuium
+ Çok Yalniziz
+ Dilara
+ Dur Biraz
+ Dön Bak Aynaya
+ Ey Sevgili
+ Feslegen
+ Fesleien
+ Geceler
+ Gelincik
+ Gittiiin Yaimurla Gel
+ Güller Açti
+ Gözlerinde Samanyolu
+ Iiiia Doiru
+ istanbul Senmiisin
+ istiklaldeyim
+ Kadinim
+ Kanka
+ Kara Kii
+ Karakii
+ Keyifli Hatun
+ Kii Günü Ayrilik
+ Kirpiklerin Ok Eyle
+ Kiziroilu
+ Leyla
+ Mahzen
+ Mutlu Ol Yeter Ki
+ Nefes
+ Sana Ne Oldu Böyle
+ Selvicanim
+ Sen Unutma Beni
+ Seni Çok Seviyorum
+ Seninle Ben
+ Severek Ayrilanlar
+ Seyyah
+ Tek Tabanca
+ Tirtil
+ Topraktan Ötesi Yok
+ Toz Pembe
+ Tozlandi Hayalin
+ Uyandim
+ Yaimur
+ Yalniz Kumru
+ Yalnizam
+ Yeniden de Sevebiliriz... Akdeniz
+ Zühtü
+ Ölünce Sevemezsem Seni

+ Çareler Çaresiz ( 81892 )
+ Bu Kez Anladim ( 66662 )
+ Git ( 41828 )