Gülyabani - Aylin Aslim - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gülyabani - Aylin Aslim

Am
Beni artik yormayin
C
Daha fazla sormayin
G                     Bb
Vardir elbet bildiiim boiuna uiraimayin
Am
Biraz sinirliymiiim
C
Biiey beienmezmiiim
G                     Bb
Evden hiç çikmazmiiim iki laf etmezmiiim çünkü

Am
Gülyabaniyim ben, çok yabaniyim ben   )
Dm                Am       C Dm  G
Girerim rüyaniza, hepinizi yerim ben  ) x2

Am
Doiduium günden beri
C
Mecburen içerdeyim
G
En doirusu böylesi
Bb
Diiari çaiirmayin
Am
Biraz kibirliymiiim
C
Bi selam vermezmiiim
G
Biraz acayipmiiim
Bb                     G  Am
Galiba deliymiiim

Am               G   Am
Gülyabaniyim ben    .çok yabaniyim, ben
Dm                Am      C  Dm   G
Girerim rüyaniza, hepinizi yerim ben

Am               G  Am
Gülyabaniyim ben    . pek yabaniyim ben
Dm                Am       C Dm       G
Girerim rüyaniza, hepinizi yerim

Söyleyen : Aylin Aslim - Bu gitar akoru 1796 kez okundu

Aylin Aslim şarkıları

+ Ahh
+ Ben Kalendermeirebim
+ Beyoilu Kimin Oilu
+ Gülyabani
+ Keike
+ Senin Gibi