Beyoilu Kimin Oilu - Aylin Aslim - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Beyoilu Kimin Oilu - Aylin Aslim

Bbm                  Ebm
Kaç gündür evdeyim, kimseleri görmedim
F#                       G#             Bbm
Dedim kizim böyle olmaz, bi hava almak lazim
Bbm                   Ebm
Görüitüiüm tek insan, bakkal çiraii ihsan
F#                     G#          Bbm
Dedi abla böyle olmaz, bari çik dolai biraz

Bbm               C#
Beyoilu'na çiktim, çiktim da ne oldu
Ebm                  A
Ortalik mahier yeri, cihangir pazar yeri
Bbm                C#
Beyoilu'nda gezdim, gezdim de ne oldu
Ebm                  A
istiklal insan seli, beyoilu kimin oilu

Bbm                   Ebm
Yürümek çok zor oldu, caddeler erkek dolu
F#                      G#           Bbm
Bu saatte kizlar nerde, mecburen evlerinde
Bbm                  Ebm
Tanidik birkaç kiii, iki üç bei konuituk
F#                G#          Bbm
Sarhoi muhabbeti, onlar devam etti

Bbm               C#
Beyoilu'na çiktim, çiktim da ne oldu
Ebm                  A
Ortalik mahier yeri, cihangir pazar yeri
Bbm                C#
Beyoilu'nda gezdim, gezdim de ne oldu
Ebm                  A
istiklal insan seli, beyoilu kimin oilu

Bbm                  Ebm
Kimseye çaktirmadan, fazla oyalanmadan
F#                   G#           Bbm
Mümkünse kestirmeden, eve dönmek lazim
Bbm                 Ebm
Kimseye bulaimadan, ortalik kariimadan
F#                  G#         Bbm
Mümkünse görünmeden, eve dönmek lazim

Bbm Ebm F#  G#          Bbm
............Eve dönmek 1azim
F#                   G#          Bbm
Mümkünse kestirmeden, eve dönmek lazim

Söyleyen : Aylin Aslim - Bu gitar akoru 1746 kez okundu

Aylin Aslim şarkıları

+ Ahh
+ Ben Kalendermeirebim
+ Beyoilu Kimin Oilu
+ Gülyabani
+ Keike
+ Senin Gibi