Ahh - Aylin Aslim - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ahh - Aylin Aslim

Eb      E     Eb
Bak yine burdayim
      E    G#m        C#m         Eb
Sana nazir is kokan göisümle yanindayim
Eb     E    Eb
Bak kariindayim
      E    G#m        C#m         Eb
Bu dudaktan son defa öptüm farkindayim

Eb        E     Eb       E        F#
Ahh bu tenin altinda açilmii yaralarla
           E
Giden bir can aslinda
Eb        E     Eb       E        F#
Ahh yine son kuriunla vurulmui kanatlarla
           E
Düien bir can aslinda

Eb      E     Eb
Bir dala uzandim
     E     G#m        C#m         Eb
istemeye utandim yine de benimsin sandim
Eb             E   Eb
iaraplar yetmez sabahlar olmaz
G#m       C#m    E    Eb
Ahim tenimdir yanina kalmaz

Eb        E     Eb       E        F#
Ahh bu tenin altinda açilmii yaralarla
           E
Giden bir can aslinda
Eb        E     Eb       E        F#
Ahh yine son kuriunla vurulmui kanatlarla
           E
Düien bir can aslinda

Söyleyen : Aylin Aslim - Bu gitar akoru 2842 kez okundu

Aylin Aslim şarkıları

+ Ahh
+ Ben Kalendermeirebim
+ Beyoilu Kimin Oilu
+ Gülyabani
+ Keike
+ Senin Gibi

+ Çareler Çaresiz ( 81609 )
+ Bu Kez Anladim ( 66482 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52414 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49307 )
+ Zor ( 47336 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40946 )