Niksarin Fidanlari - Ayla Dikmen - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Niksarin Fidanlari - Ayla Dikmen

C
Kalenin bedenleri,  nanay yavrum nanay
F                    G              C
Koyverin gidenleri,  nanay yavrum nanay
C
ipek bürük bürümüi, yar yar yar yandim
F                     G               C
Niksar'in fidanlari,  nanay yavrum nanay
F                     G                C
Niksar'in fidanlari,  nanay yavrum nanay
C                  F
Hoppa nina ninanay ninanay nay
G              C
Ninanay yavrum ninanay nay

Entarisi aktandir,  yar yar yar yandim
Ne gelirse haktandir,  nanay yavrum nanay 
Benzimin sariliii yar yar yar yandim
Her dem ailamaktandir,  nanay yavrum nanay
Her dem ailamaktandir,  nanay yavrum nanay
Hoppa nina ninanay ninanay nay
Ninanay yavrum ninanay nay

Kaleden iniyorum yar yar yar yandim
Çaiirsan dönüyorum nanay yavrum nanay 
Kurudum kibrit oldum,  yar yar yar yandim
Üflesen sönüyorum, nanay yavrum nanay 

Hoppa nina ninanay ninanay nay
Ninanay yavrum ninanay nay

Söyleyen : Ayla Dikmen - Bu gitar akoru 2358 kez okundu

Ayla Dikmen şarkıları

+ Niksarin Fidanlari

+ Zor ( 47606 )
+ Damla Damla ( 46846 )
+ Söz Vermiitin ( 46259 )
+ Ankara ( 46055 )
+ Git ( 41875 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41266 )