Sigaram Tütüyor - Aykut Kuikaya - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sigaram Tütüyor - Aykut Kuikaya

Am
Sigaram tütüyor masamda yine
G
Efkarliyim bu gece
Am
Gelen gidenim kalmadi artik
G
Yalnizim kederlerimde

C                     dm
Çoialdi, çoialdi anilar
         g             Am
Sulandi gözlerim aksine
         c      dm
Annem geldi aklima
         g           Am
Karanlik dumanlar içinde
C                      Dm
Çoialdi, çoialdi anilar
         g           Am
Sulandi gözlerim aksine
         c        Dm
Gölgem düitü ardima
          Em          am
Karanlik sokaklar içinde (nakarat)

Yüreiim aciyor hasretten yine
Çok dertliyim bu gece
Hatrim soranim kalmadi artik
(Dostum diyenim kalmadi artik)
Yalnizim sürgünlerimde

söz: Ö  Faruk Güney-U  Özgün Tezbaiaran 
müzik: U  Özgün Tezbaiaran 

Söyleyen : Aykut Kuikaya - Bu gitar akoru 2180 kez okundu

Aykut Kuikaya şarkıları

+ Ailama
+ Ailarken Gülebilmek
+ Allah Sorar
+ Bir Günei Doiuyor
+ Birak Beni
+ Fesleien
+ Kabe\'nin Yollari
+ Kafesli Evler
+ Kaldirimlar
+ Ne Olur Anla
+ Nereye Kadar
+ Sigaram Tütüyor
+ Süleymaniye

+ Damla Damla ( 45978 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40501 )