Ne Olur Anla - Aykut Kuikaya - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ne Olur Anla - Aykut Kuikaya

Am     Bb             Am
Gittin gideli gecem sessiz
       Bb            Am
Gittin gideli ben çaresiz
       Bb          Am
Gittin gideli tutanim yok
       Bb-gm     Am
Seni sevdim yalanim yok

           Dm         C Am
Seven deiiiir diyorlar ya
         Bb-gm          Am
Deiiitik biz de bu sevdayla
          Dm        C Am
Sensiz dünya hicran bana
             (yaban bana)
        Bb-gm
Sana bu iarkim
         Am
Ne olur anla

Am     Dm    C   Bb   Gm
Rüzgar olup essem baiucunda
Dm       C     Bb     Gm   Am
Beyazlar giysem görsen rüyanda
Am    Dm   C    Bb      Gm
Sana, sana, sana tutunamasam da
                (siiinamasam da)
  Dm        C   Bb
Seni sevdim yalanim yok
Gm      Am
Ne olur anla
Am    Dm   C        Bb   Gm
Yaimur olup sevinsem avucunda
Dm   C    Bb     Gm   Am
Melek olup kalsam yaninda
Am   Dm    C    Bb     Gm
Sana, sana, sana dokunamasam da
    Dm     C    Bb
Seni sevdim yalanim yok
Gm      Am
Ne olur anla (nakarat)

Am      Bb         Am
Unuttum sanma ellerini
        Bb          Am
Unuttum sanma gözlerini
    Bb      Gm          Am
Unutamam versem son nefesim
     Bb       Gm
Seni sevdim gülüm
         Am
Sen nerdesin

           Dm         C Am
Seven deiiiir diyorlar ya
         Bb-gm          Am
Deiiitik biz de bu sevdayla
          Dm        c-am
Sensiz dünya hicran bana
             (yaban bana)
        Bb-gm
Sana bu iarkim
         Am
Ne olur anla

Söyleyen : Aykut Kuikaya - Bu gitar akoru 2129 kez okundu

Aykut Kuikaya şarkıları

+ Ailama
+ Ailarken Gülebilmek
+ Allah Sorar
+ Bir Günei Doiuyor
+ Birak Beni
+ Fesleien
+ Kabe\'nin Yollari
+ Kafesli Evler
+ Kaldirimlar
+ Ne Olur Anla
+ Nereye Kadar
+ Sigaram Tütüyor
+ Süleymaniye