Birak Beni - Aykut Kuikaya - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Birak Beni - Aykut Kuikaya

Bm
Birak, birak beni
           Em
Dokunma yarama
       A
Sevme, sevme beni
              D
Bana acima
               F#
Sus, ailama

Bm
Birak, birak kalbimi
      Em
Unut, unut sözlerimi
       A
Sende kalsin, sende
   D        F#
Verme bana gözlerimi

Bm
Hani yoksun
             Em
Yoksun ya bende
               A
Gündelik iliikiler
              D
Bana göre deiil
       F#
istesen de

Bm
"böyle olmaz
             Em
Böyle sevilmez
           A
Ne içimde, ne yerde, ne gökte
              D
Böyle durulmaz
              F#
Hesap verilmez

Söz-müzik: Aykut Kuikaya 

Söyleyen : Aykut Kuikaya - Bu gitar akoru 1739 kez okundu

Aykut Kuikaya şarkıları

+ Ailama
+ Ailarken Gülebilmek
+ Allah Sorar
+ Bir Günei Doiuyor
+ Birak Beni
+ Fesleien
+ Kabe\'nin Yollari
+ Kafesli Evler
+ Kaldirimlar
+ Ne Olur Anla
+ Nereye Kadar
+ Sigaram Tütüyor
+ Süleymaniye

+ Damla Damla ( 45966 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40490 )