Allah Sorar - Aykut Kuikaya - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Allah Sorar - Aykut Kuikaya

                   Am          
istedikten sonra beni
Dm           Bm         
Arardin yar, arardin yar
Am                Dm
Sual edip iu hatrimi
              Bm
Sorardin yar, sorardin yar

Am         
Sen kendini mahkum ettin
                     Bm
Sen gönlünü avuttun yar

Sen kendini mahkum ettin
                    C   Bm  Am   
Sen gönlünü avuttun yar yar yar

Am
Yalansin yar
Am
Zalimsin yar
C             Dm        
Ben sormazsam allah sorar
Bm
Yanarsin yar  (nakarat)

Am
Yalansin yar
          Dm
Ailarsin yar
C             Dm 
Ben sormazsam allah sorar
Bm
Yanarsin yar

Am
Sen istersen engelleri
Dm           Bm          
Aiardin yar, aiardin yar
Am                Dm
Sana açik yollarima
              Bm
Koiardin yar, koiardin yar

Am
Beni benden alip gittin
                     Bm
Ne çabuk da unuttun yar

Beni benden alip gittin
                    C   Bm  Am  
Ne çabuk da unuttun yar yar yar

(nakarat)

Söyleyen : Aykut Kuikaya - Bu gitar akoru 2990 kez okundu

Aykut Kuikaya şarkıları

+ Ailama
+ Ailarken Gülebilmek
+ Allah Sorar
+ Bir Günei Doiuyor
+ Birak Beni
+ Fesleien
+ Kabe\'nin Yollari
+ Kafesli Evler
+ Kaldirimlar
+ Ne Olur Anla
+ Nereye Kadar
+ Sigaram Tütüyor
+ Süleymaniye

+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52638 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49605 )
+ Zor ( 47607 )
+ Damla Damla ( 46846 )
+ Söz Vermiitin ( 46259 )
+ Ankara ( 46055 )
+ Git ( 41875 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41267 )