Sabahin Çok Uzaiinda - Aykut Alan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sabahin Çok Uzaiinda - Aykut Alan

Em
En karanlik gecemdeyim iu an
Tam ortasinda yalnizliiimin
Am                 C
Mutlu günleri ve seni özlüyorum
G        Dm            Am
Kalbim burada deiil iu an
Em
Penceremden yildizlari
Saydim birer birer hiç eksilmemiiler
Am                  C
Sabahin çok uzaiinda geçmiiin kiyisinda
G         Dm             Am
En umutsuz gecemdeyim iu an

Am
Sabahin çok uzaiinda senin için ailiyorum
Dm                      G
Hep özlerdim yalnizliii artik nefret ediyorum
Am
Sabahin çok uzaiinda ikimize ailiyorum
Dm                      G
Hep özlerdim yalnizliii artik nefret ediyorum

Em
En karanlik gecemdeyim iu an
Tam ortasinda huzursuzluiun
Am                 C
Küstüiüm resimlere bakiyorum
G        Dm            Am
Ruhum burada deiil iu an

Nakarat

Am    G               Am
Seni çok özlüyorum iu an
              G            Am
Artik çok geç biliyorum iu an

Söyleyen : Aykut Alan - Bu gitar akoru 1549 kez okundu

Aykut Alan şarkıları

+ Bir Zamanlar
+ Gültanem
+ ikinci ians
+ ilk Ve Son
+ inanma
+ isterdim
+ Kirmizi Kiremitler
+ Sabahin Çok Uzaiinda
+ Sen Giderken
+ Seni Unutamadim
+ Seninim
+ Yillar Boyu