isterdim - Aykut Alan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

isterdim - Aykut Alan

Am       F            Em
Sen gözyaiimla akip giden
    F        Em         Am
Yalniz gecelere mahkum ettin beni
Am       F            Em
Sen dokunmaya kiyamazken
     F         Em             Am
istemeden kirdiiim o kalbi çaldin benden
          F       Em F        Em             Am
Oysa gözlerin dolunca omzumda ailayasin isterdim
    F   Em F          Em            Am
Sevgimden öte sana kendimi verebilmek isterdim

       F              Em
isterdim ne çok isterdim
       F              Em
iu an yanimda olasin isterdim
  F            Em              Am
Hala sana sevgilim diyebilmek isterdim     ) nakarat
       F              Em
isterdim ne çok isterdim
       F              Em
iu an yanimda olasin isterdim
  F            Em              Am
Hala sana sevgilim diyebilmek isterdim

Am       F         Em
Sen gözyaiimla büyüyen
    F          Em                Am
Sevgisiz karanlik bir bahçeye gömdün beni
Am       F            Em
Sen uirunda ölebilecekken
    F          Em             Am
istemeden kirdiiim o kalbi çaldin benden
          F       Em
Oysa titreyen sesimle
F          Em              Am
Seni seviyorum diyebilmek isterdim
    F   Em F          Em            Am
Sevgimden öte sana kendimi verebilmek isterdim

Nakarat

Söyleyen : Aykut Alan - Bu gitar akoru 1486 kez okundu

Aykut Alan şarkıları

+ Bir Zamanlar
+ Gültanem
+ ikinci ians
+ ilk Ve Son
+ inanma
+ isterdim
+ Kirmizi Kiremitler
+ Sabahin Çok Uzaiinda
+ Sen Giderken
+ Seni Unutamadim
+ Seninim
+ Yillar Boyu